tisdag 11 augusti 2009

Så här långt har vi kommit

Huset står på plats med panel och fönster. Alla fönster, dörrar och fasaden är målade minst 1 gång men fasaden och dörrarna ska strykas en gång till. verandan håller på att reglas och takfoten är på plats. Inne i huset är en hel del el dragen och inner väggar reglade. All isolering utom i taket är på plats och Magnus håller på att installera golvvärme och vatten med hjälp av sin far. Vi måste rikta ett stort tack till Gustav på Thorells bygg som jobbat med oss hela sommaren. Förutom att han är duktig och nogrann har han bistått med goda råd för de bitar vi byggt på egen hand. Dessutom har Pär tittat till oss titt som tätt. Bättre entrepenör går inte att få tag i!

3 kommentarer:

Vimsingen sa...

Det ser ut att bli jättefint! Kul med bra och trevliga byggare.
/Vimsingen

Mrs Small Town sa...

WOW Main, vad långt ni har kommit!!! Jag måste erkänna att jag varit dålig att besöka bloggar under sommaren... Men nu har jag uppdaterat mig på erat bygge och jag är så impad av vad ni hunnit med på en månad!!!

Huset ser ut att bli hur fint som helst. Nu måste jag gå in oftare och se eran byggprocess. KUL!

Kram
/Sara

ps Roslagsloppet brukar hållas första helgen i augusti. Jag kan tänka mig att ni hörde oväsen... Det var ett herrans liv i Öregrunds skärgård i alla fall :-) ds

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Men åååh, vad gulligt det blir!!
Härligt nu att kunna se hur det blir va, med rummen och så menar jag? I det här läget minns jag att jag nästan längtade ihjäl mig att få börja inreda:-)

Snyggt jobbat!