tisdag 2 mars 2010

Ny hallDet var lange sen sist och nu har vi flyttat igen! Det var bara ett ar sen sist men nu kommer vi inte flytta pa manga ar. Hoppas vi i alla fall. Vi har inte flyttat lange, och visst har vi rensat huset varje gang men det ar dock ett helt hus. Det ar nu en och en halv manad sedan men det star ett 10-tal boxar kvar i ett av vara rum, sa vi ar inte helt inflyttade an.
Har ar nagra bilder fran nya hallen. Klassing engelsk, huset ar "Edwardian" och ganska exakt 100 ar gammalt (en av grannarna daterade byggaret till 1909-1911).
Tapeten ar fran Farrow and Ball, golvet dar nere forhoppningsvis original. Henrik renoverade hallgolvet dar uppe och det blev valdans bra, synd att vi inte hann renovera golven i rummen pa samma vaning innan flytten gick. Det kanske kan bli ett senare projekt.
Fler bilder kommer senare.

5 kommentarer:

Ika sa...

Gillar verkligen erat "nya" hallgolv. Hoppas ni kommer trivas i nya huset!

Carin sa...

Verkligen fint och inbjudande. Gillar särskillt tapeten.
/Carin

Malin sa...

Snyggt! tapeten blev väldigt lyckad. Vi måste köpa ny trappmatta för vår har slitits ut, undrar om man hittar en lika snygg till överkomligt pris här...
/Malin

Anonym sa...

Så fantastiskt snyggt det blev Helena! Tjusig trappa och jättefint i hallen med alla fina material och snickerier.
/Tinna

Karin sa...

Hej,
Jag har ett par frågor om att göra i ordning sin gamla trappa. Har du möjlighet att svara? Finns det någon mejladress som jag kan mejla till i så fall?

Vänliga hälsningar,
Karin