tisdag 17 februari 2009

Fore och efter


Nu har Henrik kommit tillbaka igen efter tva dagar hos Malin & Magnus och tva dagar i huset. Han var valdigt nojd med det mesta i huset, bast ar tydligen stora rummet och verandan. Nu ska det bli valdigt spannande att se hur allt kommer se ut vitt-malat om nan vecka. Tyvarr "la kameran av" i morse och planen var att ta dom flesta bilderna idag sa jag blev inte sa glad!!! Har ar nagra bilder och fler foljer. Vi ar supernojda med det lilla runda fonstret pa forradsvaggen. Tycker det andrar utseendet pa huset valdigt mycket! Nederst Herniks fore & efter bilder pa knaggarna omalade och malade. Hoppas verkligen att det funkar sa att dom inte kommer lysa igenom den vita fargen sen. Lagger in ett par bilder till nedan pa vita vaggar och pa golvet som ar lagt i rummen i sovlangan.
Nu ska jag lagga mig och njuta av senaste numret av "Vakre Hjem & Interior" med reportaget fran Humlebacken, som Malin skickade med Henrik. Tusen tack!


4 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Det ser verkligen helt underbart ut. Är det klart snart?
Ha så kul med tidningen, känns lite skumt att den är i London...
kram

Ika sa...

Vi målade vårat råspontstak utan att måla över kvistarna först. Ångar mig lite men än så länge syns de inte jätte mycket. Antar det blir värre med åren men det är ju bara mitt hobbyrum/vind.

Hemmalycka sa...

Det kommer ju att bli jättefint.
Kram Åsa

Vimsingen sa...

Ser jättetrevligt ut.Ni måste se fram emot sommaren.
/Vimsingen