fredag 13 februari 2009

Sista kaklet





Ikvall har Henrik akt hem till Sverige, till Malin och Magnus, for att aka ut till huset for forsta gangen sen det kom. Jag har ju varit dar, men inte Henrik. Sa jag tycker minst sagt att det ar pa tiden! Det blir ett par dagar med mycket uppgifter. Han maste aka till IKEA och hamta ut dom sista delarna av koket, som av nagon konstig anledning inte kan levereras med resten av koket. Pa IKEA ska han ocksa passa pa att provligga madrasser till sovloften, och titta lite pa garderober. Dessutom ska det bestallas en duschvagg, handlas konsoler och hyllplan till koket och massor med utrymmen ska matas mm mm..... 
Nu har vi bestamt oss for allt kakel och klinker forutom det som ska sitta mellan spisen och flakten i koket. I badrummet blir det klassiskt svart och vitt varannan ruta fran Hoganas och Malins mammas malade kakel i duschen. Till hallen och verandan har vi valt klinker fran Hogans som heter Petra, i gratt halvmatt (Noz heter fargen).
Jag gillar dom Marockanska kakelplattorna (bild 3 & 4) och det fina "New England" fran Fired Earth (bild 5). Hittade fina mexikanska ocksa och den fantastiska toalettstolen. Synd att vi maste ha en vacuum toalett for jag tror inte att dom ar sa har fina!

4 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Hade ju varit coolt att ha en sådan toalett.
Trevlig helg!
Kram Åsa

Erika sa...

Underbart mönstrade kakelplattpr

Linda L.M Ainick sa...

Kreativt og vakkert.

Linda L.M Ainick sa...

http://artpintura.blogg.no