måndag 2 februari 2009

Snokaos i LondonI morse vaknade vi upp i ett London tackt av 15 cm sno. Och darmed ett totalt kaos! Det var den mesta sno London haft pa 18 ar, alla bussar och tag var installda och om dom inte vara stangda sa var det forseningar pa alla tunnelbane-linjer! Jag var forvanad att mjolkbilen kunde leverera mjolk pa morgonen pa var gata som vanligt.
Eftersom jag aker bade tag och tunnelbana till jobbet sa blev det inget jobb idag, precis som for manga andra Londonbor. Sa det blev snobollskrig i parken istallet. Dar var det fullt med folk som lekte i snon och byggde snogubbar och iglos. Valdigt kreativt med tanke pa att dom aldrig ser sa mycket sno har! Gillar mannen med sin hund som satt och vantade pa en buss pa busshallsplatsen, dom vantade forgaves hela dagen!

6 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Wow vilken fin snöman som väntade på bussen... vilken kreativitet, den människan måste ju ha väntat på snö i hela livet för att äntligen få utlopp för sin snökreativitet

Ika sa...

Ja i storstan kanske tom snögubben tar bussen när han skall åka.

Vimsingen sa...

Hualigen.
Ni har en utmärkelse att hämta på min blogg!

Ika sa...

Malin: Hmmm föstod inte riktigt vad du menade. Skoj om du visar en bild även om flera gett dig samma utmaning även fast jag itne utmanat dig vad jag vet.

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Åååååh, jag vill också ha vinter!

Charlottas hemmaplaner sa...

Vilka härliga vinterbilder från London! Fast jag förstår att det är jobbigt att ta sig fram när vintern slår till.

Jag vet inte om du fått utmaningen "Min inredningsfavorit 2008" ännu. Om inte, och om du hinner och vill så får du gärna visa oss andra.

Kram //Charlotta.