tisdag 5 maj 2009

Antligen har jag valt tyger


Nu var det valdigt lange sedan jag bloggade. Jag tror att luften gick ur oss lite nar vi kom tillbaka till London efter en harligt Paskvecka hemma i huset. Vi kande oss deppiga over att vara tillbaka och vi langtar tillbaka jattemycket. Och sen har det ju varit det vanliga ocksa - jobb, skola, fotboll, tennis, dagis mm... - men nu har vi nog hamtat oss. Och igar bokade vi biljetter hem till Midsommar sa det ser vi fram emot.
Hur som helst, jag har i alla fall gatt och funderat pa saker till huset. Bland annat tyg till var sang. Nar vi var hemma sa hamtade vi var sang gavel pa Mio (kan tipsa om deras sanggavel "Bedtime" till pangpris - under 2000kr, 180cm bred och okladd) som jag nu valt tyg till. Dessutom ska jag forsoka sy en kappa for forsta gangen. Igar slog jag till och kopte tyget Tulips and Roses (sista bilden) till sang gavlen och Raspberry Stripe (nast sista bilden) till sang kappan. Det randiga tyget ska jag vanda sa att randerna "ligger ner". Det ska bli valdigt intressant att se om jag lyckas med kappan!
Titta in pa Cabbages & Roses for mer ljuvliga tyger!

5 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Kul att du hittat tyger, de var jättevackra så de kommer säkerligen bli jättefint. Du får visa när det är klart.
Kram Åsa

Charlotta sa...

Kommer säkert att bli jättesnyggt! Gillar den rosa färgskalan skarpt!!! Fina inspirationsbilder. Du måste lova att visa det färdiga resultatet!

Kram //Charlotta.

Anna sa...

Åh, vad fint tyget med roser är!! Väldigt fina allihop. Skulle vara jättekul att komma ut och hälsa på er, hur länge är ni i huset över midsommar?
KRam Anna

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Jättevackra tyger! Kommer att bli sanslöst fina tillsammans. Och passa jättebra i sommarhuset...om det är till sängen där.

anne sa...

Tack för tipset om sänggaveln från Mio! Precis en sådan vil jag (kanske vi? ;) ) ha, även om jag inte ansträngt mig för att shoppa efter sådan. Föreställde mig väl att man fick göra dem själv...