fredag 29 maj 2009

Klinker och betongbänkskiva


I helgen ska vi åka och försöka ena oss om en klinker och beställa den, det lutar åt Höganäs. Hinner vi och vädret tillåter (dvs om det inte är så fint så man MÅSTE vara i trädgården och bara njuta, vi bor ju ändå nästan vid polcirkeln) ska vi inhandla material till att gjuta betongskivor till köket. Jag har skrivit ut en beskrivning från Finja betong. Återigen: hur svårt kan det va! Jag menar om Magnus bygger formen, gjuter och polerar medan jag bidrar med en hel del synpunkter och goda råd. Ser han mycket pressad ut tänker jag ha öl med tilltugg på lut i kylen. Ni får se resultatet senare...

9 kommentarer:

Charlotta sa...

Jag är grymt imponerad av att du planerar att gjuta bänkskiva själv. För mig låter det sjukt avancerat....

Fina bilder på takfönster. Jag tror att det kan bli jättefint med golvfönster också. Ni gör helt rätt som tänker ett steg längre när ni väl bygger. Det är sådana ändringar som kan göra hela huset!!!

Trevlig pingsthelg!

//Charlotta.

Hemmalycka sa...

Du måste nog vara väldans snäll då om han ska göra det men det kommer ju att bli sjukt snyggt så det får det vara värt, haha.
Kram Åsa

Ika sa...

Jaha du tänker så, blir nog att bunkra öl inför sommaren då så att man har på lut så att han gör som jag vill i trädgården.

Helena sa...

Lycka till Mangan! Tycker du ska borja redan ikvall.

Sjabbig men chic sa...

Jag kan bara hålla med: Hur svårt kan det vara? Du har ju en grym strategi.

Kram Lisa

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Vi funderar också på betongskivor i köket. Åtminstone en. Men jag måste se hela inredningen på plats innan jag bestämmer mig. Usch, vad det är svårt:-(
Men det ÄR ju snyggt med betongskivor så jag fattar egentligen inte varför jag velar. Jo...troligen för att vi ska bo här för all framtid och för att jag vet att lagt är lagt. Och att det tar för lång tid innan det ändras om jag skulle ånga mig:-)

Vimsingen sa...

Nä man tycker ju inte det borde vara så svårt. Kämpa på!
/Vimsingen

Anonym sa...

Amazing! Τhis blog looks exactlу liκe mу old
one! It's on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

My homepage :: V2 Cig Review

Anonym sa...

Thanks foг the enhanсе Jеff!
That іs great to lіsten to.

My pаge: Green Smoke reviews