onsdag 25 mars 2009

Badrum

Nu börjar det bli dags att få ner en lista på allt som behövs till badrummet. Av någon anledning är jag inte så intresserad av badrum (köket kan jag ligga och planera i timtals när jag ska somna). Förmodligen har det med den tid jag spenderar i respektive utrymme;-) Blev du verkligen rikitigt ren nu, brukar min väninna Ylva fråga när jag har duschat. Nåja ska man vara snabb måste det vara funktionellt och då krävs planering. För ett par månder sedan såg jag följande dusch i ett repotage i Hus & Hem (ja, jag vet köket är också urläckert). Både snygg och praktisk, dessutom kan man väl diska ur riktigt stora kastruller och kanske hela klotgrillen i "dusch-hon". På Hemmafixare finns en beskrivning hur man (läs Magnus) kan få till det.

3 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Hahaha, blev du verkligen riktigt ren nu?! Hur kul som helst och den där duschen är hur fin som helst.

Kram Lisa

vita zara sa...

Hej
Malin.
Det är inte is hon åker skidor på, det finns en äng under snön.
Man ser nog inte hur djup snön är hon åker på ett skoterspår liksom på ytan av snön.
Sjuka barn finns det något tråkigare, man är alltid orolig för dem.
Mina barn är stora nu.Jag minns dock det besväret.
Bryr man sig om så blir det jobbigt.
Ofta så är det inte så farligt, och de är roligt för dem att bli ompysslade, precis som du har gjort.
Jag håller med om att badrum inte är intressant, jag är där väldigt kort tid, det bara blev så när barnen var små, man hann inte prioritera sig själv och nu är det svårt att vänja om sig.
Hoppas dina barn kryar på sig snart.
Vänliga hälsningar Zara

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色