söndag 22 mars 2009

Vartecken i London

Det var meningen att jag skulle fotografera fler vartecken idag nar vi var i parken och hade picnic. Men var lilla kamera som jag hade med mig har tydligen lagt av helt och hallet. Sa jag tog ett par bilder med mobilen istallet och dom enda som ar varda att visa ar dessa tva. Tyvarr vet jag inte vad det ar for trad, men det ser ut som korsbarstrad i blom!? Varen har kommit langt har som vanligt i mitten av Mars. Paskliljor och krokusar blomma for fullt och snart slar Magnoliorna ut. Det ar vackert i parkerna!

8 kommentarer:

Ika sa...

Har haft chansen att spendera en påsk i Cambridge och det var fullt med blommande träd o påskliljor i alla parkerna. Helt underbart vackert!

Lilla Huset sa...

Hej!
Hittade till dig via Vårtecken. Ja, det var ett vårtecken som heter duga. Vackert!/Merja

Anonym sa...

Underbart vackert! Våra påsklijor blommar inte ännu så vid denna tiden längtar man till London! Tinna

Proforma sa...

Kom hit via Humlebackens vårtecken! Så vackert med körsbärsblom, lär väl dröja ett tag till i Göteborg där jag bor. Hos mig blommar i alla fall krokus och blåsippor.
Ha en fortsatt bra dag!

Livet i byn sa...

Kom hit via vårteckenutmaningen som jag också deltar i.

Detta var dock ett härligt vårtecken, betydligt vårigare än hos mig i ödemarken.

~Livet i byn

Viveka på Humlebacken sa...

Ni är de enda som slår oss, hitills åtminstone. SÅ där ser det inte ut här på ett tag ännu. Tack för att du delade med dig!
Kul att du ville vara med
Viveka på Humlebacken

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Fina träd. Rosa är ju aldrig fel :o) Kram Petronella

Pysselpalatset sa...

Hej, hittade hit via Humlebackens vårutmaning... Jösses vad vackert. Tror bestämt att "dina" träd är Kinesiska prydnadskörsbär... Otroligt vackra ialla fall. Ha det gott i London.