Sista kvällen i Rom besökte vi en underbar fiskresturang Osteria la Gensola i Trastevere. En mycket prisvärd liten krog där hela familjen jobbade. Tipset fick vi av Helenas före detta kollega som nu arbetar i Rom. På hans rekommendation beställde vi in ett urval av primi piatti som vi delade på. Sedan tog jag en pasta, den på bilden innehåller bland annat färsk ansjovis och pecorino. Hur kan de koka den sådär perfekt... måste vara någor man tränar på sedan barnsben. De hade även en mycket prisvärd kvällens meny med två små primi piatti, pasta, secondo piatti, dessert och ett vinpaket får 41 euro. Bord måste bokas i förväg. Fortfarande klockan 11 på kvällen var det en lång kö...
lördag 28 mars 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Meeen så vansinnigt gott det ser ut! Italiensk mat, i Italien är magiskt... och precis som du skriver -hur får de pastan så perfekt al dente?!
Tack för tipset, kan de exportera rätter tro ;-)
/Sara Small Town
Skicka en kommentar