torsdag 19 mars 2009

Brudbuketten

Vi hade ju ett väldigt litet och intimt bröllop (bara barn, föräldrar och våra vittnen) men jag ville ändå ha en bukett. Dagrna gick dock utan att jag hann beställa någon. Som de flesta småbarnsmammor är jag väl dessutom lite småsnål på de egna utgifterna, särskilt när det gäller flärd och lyx... Helst hade jag velat ha en handplockad bukett vitsippor men med tanke på snödjupet var inte ens snödroppar att tänka på. På lunchen dagen innan bröllopet gick jag, tillsammans med en kollega som smakråd, in på blomsteraffären bredvid jobbet och beställde en bukett. Exepditen såg lite stressad ut då hon förstod att det var en brudbukett till dagen därpå och att jag tänkte hämta den om tre timmar... Men tänk den blev alldelles underbar... När vi kom hem från Rom hade blåbärsriset börjat slå ut.

4 kommentarer:

Charlotta sa...

Buketten är ljuvligt söt!

Vore kul om du kunde berätta om bröllopsresan också. Rom är ju världens mest romantiska stad. Längtar ständigt tillbaka dit. Speciellt på våren....

Ha en härlig fredag!

Kram //Charlotta.

Vimsingen sa...

Jättefin!
Trevlig helg,
Vimsingen

Viveka på Humlebacken sa...

Helt underbar bukett.
Vad sägs om att vara med i en vårteckensutmaning som jag försöker dra igång. Kolla in hos mig och kommentera om du tänker hänga på:)
kram
Viveka

Sjabbig men chic sa...

Stort grattis och jag tycker att buketten är helt underbar!

Kram Lisa