fredag 9 januari 2009

Architectural Salvage
Nu borjar det ju bli dags for oss att skaffa mobler till vart hus. Jag ar ju sa klart sugen pa att kopa allt pa en gang, inte bara det nodvandiga utan aven inrednings detaljer. Men det far jag vanta med... Vi har lagt in en onskelista hos var van Zimmerdahl men jag letar sjalv pa kvallarna pa internet. Pa blocket, tradera och alla mojliga hemsidor jag kan hitta med begagnade mobler och antikviteter. Det finns massor med sidor dar dom saljer "salvaged furniture & antiques" och dom gillar jag speciellt. Folk/foretag saljer allt mojligt, fran gammla jarngrindar till tomten till toalettstolar och begagnade tragolv.
Jag ar ute efter ett par industrilampor men vet inte om jag vagar kopa har i London och ta med tillbaka, p.g.a. elnatet. Lamporna maste ju funka nar vi tar hem dom. Men jag haller pa att kolla upp det dar. Tycker valdigt mycket om lampan fran Trainspotters.com ovan. Dom har manga fina. Dar hittade vi aven bordet, som kommer fran en skola i Skottland. Det ar definitivt ratt storlek for oss och jag har fragat om dom levererar till Sverige, hall tummarna! 
Klockan, som kommer fran en tagstation, hittade jag pa WhartonAntiques, visst ar den fantastisk! Tyvarr ar den for stor, 94 centimeter och den ar dubbelsidig sa ska ju helst hanga sa bada sidor syns. Det har vi inte riktigt plats for!

7 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Klockan är helt underbar och även lampan. Lite synd det där med elen.

Kram Lisa

Vimsingen sa...

Jag älskar klockan. Börjar funderar på om vi skulle få plans med den någonstans....
/Vimsingen

Nettan sa...

Å det var snyggt allt i hop, gillar den där industri looken! Hoppas ni hittar det ni vill ha..ska själv ta mig en liten titt på sidorna du tipsar om!
Ha en bra helg! Kram Nettan

Malin sa...

Jag är också intresserad av lamporan om du kollar upp dem... Magnus kommer ju nästa vecka, annars funderar jag på en sväng i vår med Axel.
Kram
/Malin

Helena sa...

Har fatt svar nu angaende lamporna och dom funkar i Norge, sa da bor dom val funka i Sverige ocksa. Jag pratar med Magnus nasta vecka nar han ar har. Visst ar dom fina!

Viveka på Humlebacken sa...

Men Malin, inte slänger du hyacinter... de ska du ju spara och plantera ut så kommer de att blomma så fint typ nästa sommar!
Ha det bra
Viveka

Anonym sa...

England har samma spänning och frekvens i elnätet. Det är bara kontakten som behöver bytas.