onsdag 14 januari 2009

Hela gänget är i London...utom jag som är hemma med barnen... Men Magnus har åkt med jobbet till London och för att passa på att träffa Henrik och Helena. Dagis har visst planeringsdag på fredag och jag har ett inbokat möte och tvättmaskinen är trasig. Men lugn det fixar jag utöver Tyras teater och innebandy. Inte för att jag förväntar mig någon uppskattning men här kommer några presenttips:
Det är REA på Cath Kidston och den blå koftan (M) är nedsatt till £ 42, lite trevliga saker från Harvey Nichols food market är aldrig fel. Skulle det bli ont om tid så har de flesta museer trevliga shoppar, ovanstående trädgårdsstol från Victoria & Albert museum (som har en utställning om Rysslands tsarer som ser intressant ut, de är väl jätte på just nu? Från bussen i går såg jag att NK skyltade med tsartrenden). Glasunderlägg från olika pubbar ni besökt skulle kännas sådär...

2 kommentarer:

Helena sa...

Stackars dig dar hemma!!! Jag ska tipsa Magnus om lite shopping! Cath Kidston finns ju har nere hos oss nu. Kanske hinner in och kika till dig innan Magnus kommer till oss.
Helena

Ika sa...

väldigt smart av dig att lägga ut tipsen....mannen din kan ju bara inte missa det nu.