fredag 16 januari 2009

Torrkött


hur sexigt låter det? Namnet har stått längst ner på produktlistan när vi beställt renprodukter, eftersom priset dessutom är runt 500 kr/kg hade jag aldrig ens funderat på produkten. men förra året hakade vår granne med norrländskt påbrå på renköret eftersom han såg en möjlighet att beställa bra torrkött till Stockholm. Nu är även jag såld. det kg vi köpte innan jul är redan slut, säkerligen finns det i hallarna eller på NK men där vågar jag inte ens tänka på vad det kostar. Men med gott om frysta renbitar tänkte jag faktisdkt ge mig på egentillverkning. Efter en del googlande hittade jag detta recept som jag ska testa på en av stekarna.

3 kommentarer:

Nettan sa...

Hmmm kanske är godare än det låter!;-)
Min stjärna är oxå köpt i staterna!! Men jag har faktisk sett liknande på Mio!
Kram Nettan

Ika sa...

Torrkött....har nog aldrig smakat detta. Vad är det?

Kan även säga att träningsvärken kommer smygandes i armarna o ryggen efter gårdagens combat.

Tips till powerwalk med 2åring: Sätt ungen i en pulka o så är det bara att springa. Vid barmark, stätt på ungen rullskridskor eller snurra fast den på en skateboard o sen är det bara att dra. Har inte testat dessa tips då jag inte har barn. ;)

Lo sa...

Hej. Hittade din sida när jag bloggade runt. Receptet på pepparkaksknäck lät hur gott som helst! Tja, nu är ju julen slut,, men kanske jag testar endå. Har faktiskt en del pepparkakor kvar. ;o)
Må så gott!
Lo