tisdag 6 januari 2009

Langtar "hem"
Har varit lite dalig pa att uppdatera bloggen. Nar jag kom hem till London forra veckan hade var hyresvard vanligen malat om alla vaggarna i huset och jag fick sova i angorna och gick med huvudvark i tre dagar. Det hela slutade pa Nyarsafton nar jag gick och la mig vid nio pa kvallen. Vi ar inte sa glada pa var hyresvard kan man saga, sa om en vecka flyttar vi harifran! Det var sa klart redan bestamt, och det var val darfor hon passade pa att mala om nar vi var hemma och firade jul. Sadar far man ju sa klart inte gora, och det ar bl.a. p.g.a. sana har handelser som vi flyttar. Ska bli skont, nar vi har kommit i ordning pa nya stallet sa klart. Sa nu jobbar vi med att forbereda flytten. Det blir 6e adressen i London for oss, pa sju ar, sa vi ar rutinerade flyttare!
Hur som helst, har kommer nagra bilder till som Malin och Magnus tog pa vart hus haromdagen. Och sa utsikten fran deras hus, langst ner, som ar helt fantastisk. Vart blivande tradack (lovar manga middagar dar till sommaren medan Malin och Magnus jobbar pa sitt hus och nog behover support med mat och annat) och utsikten fran dacket (bild fyra). 
Sa ljuvligt med all sno och sol! Vi langtar hem valdigt mycket. Igar bestamde vi oss for att boka biljett hem till Pask nar vi tanker bo i huset for forsta gangen. Henrik spenderade kvallen med att leta "billiga" flyg vilket inte ar sa latt att hitta langre. Han hittade superbilliga biljetter med Ryan Air och bestamde sig for att boka, men till slut efter alla jkla avgifter, och mycket svarande fran Henrik, var det nastan lika dyrt som SAS och han vagrade boka. Dom skulle bl.a. ha 20 pund per hall for att vi skulle fa betala! Med ett debitkort, inte ens kreditkort. Helt otroligt. Sa nu flyger vi med SAS!

7 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Guuuud vad det blir fint. Förstår om ni längtar dit eller hem eller vad det nu är. Är det tänkt att ni ska kunna bo där året runt sedan eller?

Helena sa...

Hej hej,
Tanken ar att vi ska kunna bo dar nar vi nan gang flyttar till Sverige. I alla fall till att borja med, sen blir det sakert sa att vi valjer att bo i Stockholm och spenderar helgerna i huset. Det ar ju lite val langt ute pa vischan!!! Men det ar precis vad vi behover pa semestrarna, vi bor ganska centralt i London med all stress det innebar, sa lugn och ro och skog och hav ar vad vi behover.
Kram

Mrs Small Town sa...

God forsättning på det nya året Helena.

Helt underbara bilder du visar! Jag älskar bilden på den snöklädda isen och era graciösa skridskofotspår!!!

Jag förstår att ni längtar hem till Sverige efter Malins fina bilder!

Lycka till er flytt inom London (tur att ni har rutin, för att flytta ju inte det roligaste...)

Kram
Sara Small Town

Anonym sa...

Hej!

Hahaha - vad jag känner igen mig i svärandet framför Ryanairs sida...:-) I går när jag var på IKEA och köpte ett sofföverdrag så visade det sig att det var beställningsvara som måste skickas, så det tillkom 95 kr för frakt - men man kunde inte få tag i det på annat sätt (man kunde alltså lika gärna satt priset 95kr högre). Inte så likt IKEA, så jag slängde ur mig något surt om "Ryanair-varning" till försäljaren...:-)
Vart bär flytten denna gång? Nu får jag planera nytt besök så att jag inte missar något av era Londonhem! Kram Elin

Helena sa...

Hej Elin!
Vi flyttar en gata bara! Ett snapp narmre skolan, Grandison. Hoppas du kommer snart!
Kram

Anna sa...

Men, oj vad det händer saker hos er!!!! Stackare, en flytt till... Läste precis att ni bara flyttar en gata bort, blir säkert jättebra i slutändan. Jag håller som bäst på att kolla resor till london den 4-8 feb. Är du ledig den 6:e? Om vi åker kommer vi att bo hos Ulle i Battersea, men det är ju nära!!!
KRam Anna

Malin, Gamla Mejeriet sa...

Det ser ut att bli jättefint. Väldigt härligt med alal fönstren.

/ Malin