tisdag 23 december 2008

Antligen hemma & Var nya soffa
Nu ar vi antligen hemma i Sverige for att fira jul! Vi har redan firat liten julafton med min familjen och alla barnens kusiner och nu har vi kommit fram till Henriks familj for att fira Julafton har. Det ar sa skont!
Igar traffade vi var van antikhandlaren Zimmerdahl som redan hittat en Chesterfield soffa till oss och vi slog till. Han hade hittat tva identiska men vi tror det blir lite svart att fa bra plats for tva sa det blir en till att borja med i alla fall! Vi hittade lite andra mobler i hans lagerlokal ocksa - en 100 ar gammal gungstol i tra som ska slipas och lackas lite och aven stoppas om. Maste hitta ett tyg som passar till den, vi vill ha den pa glasverandan och sitta dar pa kvallarna och dricka Whiskey eller lasa en bra bok! Och sa slog vi till pa ett par gamla industri pallar med metallben och en liten trasits som jag tror jag ska kla i antingen kohud eller nat fargglatt tyg.
Vi ar mycket nojda!
Han har dessutom en elefant pa gang till mig, som kommer i slutet av Januari. Kul!

3 kommentarer:

Nettan sa...

Ojoj..vilka fynd..spännande!!
Vill önska dig och din familj en riktigt GOD JUL!!
Kram Nettan

Karin sa...

Snajdig soffa Helena! Många julhälsningar till hela klanen Zadig från Strand Nilssons. Synd att ni är där & vi är här. Hade varit roligt att ses! När kommer ni?

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Helena!

Skall bli spännande att se dina fynd så småningom. Den där elefanten gör mig nyfiken - vad kan det vara???? Att sitta i en gungstol med en bok och ett glas är en dröm som jag också har!

Ha nu en rikigt trevlig jul!

Kram

//Charlotta.