måndag 15 december 2008

Bilder fran bygget!






















Har ar dom senaste bilderna fran Helena's bygge. Dom tva oversta bilderna ser inte sa varst spannande ut an, den oversta ar ett av sovrummen och den andra ar loftgangen over hallen. Sen kommer en bild pa glasverandan och tva fran utsidan av huset. Det ser ju faktiskt helt fardigt ut pa utsidan. Nu vantar vi pa att terrassen ska laggas och spisen levereras och muras in. Sa sen kommer det en skorsten pa mitten av langan rakt fram pa bilden.
Nasta steg inne i huset ar malningen av alla golv och tak, malaren kommer i slutet av Januari. Efter det ska golven laggas, tydligen haller grunden fortfarande pa att torka sa det blir forhoppningsvis lagom att lagga det efter malningen. Till slut ska kok och badrum in. Och sist men inte minst mobler.
Jag har lagt in en forfragan hos var gode van antikhandlaren om en lagom sliten och snygg Chesterfield soffa, alternativt tva fotoljer. Det borjar bli dags for oss att planera vad som maste kopas innan forsta overnattningen i huset. Sangar maste vi ju sa klart ha, och porslin. Och ett matbord och stolar. Vi sag ett snyggt matbord pa IKEA senast vi var dar, Edefors i massiv ek tror jag det var. Annars kanske vi flyttar hem vart kara Bruno Mattsson klaffbord (som nedan fast i teak).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men oj vad ni kommit långt. Vad fint det ser ut!

Malin Winbladh sa...

Fint det blir. Vi åker ut efter nyår och tar lite bilder.
Hälsar
/Malin