torsdag 29 januari 2009

I'm back






















"I'm back" brukar Ella saga varje gang hon kommer tillbaka in i ett rum. Vi vet inte om vi ska tolka det som en beloning eller ett hot!!! Det later i alla fall valdigt kul.
Och nu ar jag tillbaka. For tva veckor sedan flyttade vi, som ni kanske kommer ihag. Vi flyttade bara en gata men det spelar ju egentligen ingen roll nar man anda flyttar ett helt hus. Och vi bodde och bor ju i klassiska engelska radhus som ju som ni sakert kanner till ar pa manga vaningar. Forra huset var pa tre vaningar plus kallare och nya huset ar det ocksa, fast med lite extra niva-skillnad och darmed fler trappsteg. Trots att vi hade hjalp med packningen och sjalv flytten sa hamnar ju en del saker (ganska mycket) i fel rum och pa fel vaning sa dom senaste tva veckorna har vi spenderat varje ledig stund med att springa upp och ner i trapporna med kartonger eller mobler - phu! Vi klamde aven in ett IKEA besok i sondags, hela dagen givetvis. Det spelar ju ingen roll hur lite man behover, nar man anda ar dar ar det ju "lika bra att.....". Sa nu drommer jag om langa tysta natter i en skon sang!
Och pa tal om sang sa letar vi nu en ny, antingen en ny till har i London. I sa fall skickar vi hem den vi har har till huset i Sverige. Eller sa koper vi en ny-gammal till Sverige. Jag har lange velat ha en bred sang med kladd gavel i nat fint tyg till har i London. Men jag drommer ocksa om en fin gammal sang till i Sverige, i jarn eller tra. Den vi har har i London nu ar min farmor och farfars gammla och vi gillar den men den ar lite for smal, men jag gillar att den har bade huvud- och fotgavel sa det vill jag nog ha igen.
Tyvarr far jag inte njuta av en tidig kvall ikvall heller, for nu brinner det i knutarna for att gora fardigt deklarationen (tax return) har. Sista dagen for att gora det online ar den 31e Januari, och jag har sa klart lamnat det till sista stund. Sa det blir en lang kvall har i arbetsrummet, sa synd att vi lamnat just detta rum sist i uppackningen, det ser inte sa fint ut har for tillfallet!
Bilderna ovan fran

1 kommentar:

Hemmalycka sa...

Underbara sängar, lycka till med deklarationen.
Kram Åsa