Hua, stilen faller sig inte helt naturligt för mig...
På särskild begäran repeterara jag mitt müslirecept:
Musli
1 l blandade gryn och flingor ex havregryn och rågflingor
1 dl råsocker
1 dl kokosflingor
2 dl solrosfrön
1 dl linfrö
2 dl grovhackade nötter och mandlar
2 dl vatten
½ dl rapsolja
Blanda alla ingredienser och bred ut i en långpanna. Rosta i 200 grader prick en halvtimme. Rör runt efter 20 minuter för att få en jämn rostning. Håller i flera veckor.
1 l blandade gryn och flingor ex havregryn och rågflingor
1 dl råsocker
1 dl kokosflingor
2 dl solrosfrön
1 dl linfrö
2 dl grovhackade nötter och mandlar
2 dl vatten
½ dl rapsolja
Blanda alla ingredienser och bred ut i en långpanna. Rosta i 200 grader prick en halvtimme. Rör runt efter 20 minuter för att få en jämn rostning. Håller i flera veckor.
5 kommentarer:
Lät ju jättegott och enkelt att göra, måste jag prova.
Oj vad duktig du är, lycka till
Kram Åsa
Å vad duktig du är, jag borde också, men du vet, just nu är jag sjuk och det är så lätt att skylla på det...
Fast du ska ju bara köpa gymkort Malin!;)Sen att börja träna det kan du ta det lite lugnt med för du har ju avverkat steg 1 och varit jätteduktig! Lite glass som belöning kanske?
Müslin ska jag absolut göra!
Kram Lisa
Va gott det läte med egen hemma gjorde musli. Får man prova på när man har ugn.
Mmm, låtter jättegott. Gjorde nån en gång, men den åt jag upp alldeles för fort. Kanske dags igen...
När det gäller kommentaren hos mig; det är alltid kul att titta på kök och som du säger; man kan ju alltid måla om om man tröttnar. Det känns så skönt att äntligen vi äntligen bestämt oss! Ska bli kul att se ert så småningom.
/ Malin
Skicka en kommentar