lördag 8 november 2008

Där rök 1100 spänn!

I dag när jag åkte in till NKs saluhall för att handla till fotografering inför årets nyårsmeny till Spruce-up (jag gör recept till en champagneklubb som en sidoaktivitet, godbitarna kommer dyka upp på en blogg nära dig;-) så hängde en av mina klänningar på French Connections avdelning. Hutlöst nog skulle de ha 1100 kronor för att jag skulle ta med den hem, men vad skulle jag göra? Den var ju min! Prövade även en annan som jag också trodde det stod Malin på men när jag läste närmare stod det Malin 25 år inte Malin 44 år;-)

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

SÅ där kan det vara ibland, ofta upptäcker jag att det står Viveka 20 på kläderna... men den du köpte var ju jättesnygg.
Stackars lilltjejen, med gluten alltså, men gud så skönt om ni har upptäckt vad det är, för det måste ju vara hemskt jobbigt att inte veta.
Golvet kommer från Qvesarum och är ett antikt golv från Frankrike. Vi är jättenöjda med det, det känns genuint och äkta. Kolla på deras hemsida om du vill veta mer!
http://shop.qvesarum.se/
kram

Charlottas Hemmaplaner sa...

Snygg klänning! Helt rätt att unna dig den klänningen som du verkligen ville ha. När man bygger hus och har barn så är det så lätt att man prioriterar bort sig själv, så man får faktiskt unna sig själv något då och då utan dåligt samvete!

Ser fram emot recept på champagnetilltuggen. Perfekt till inflyttningsfesten!

Kram

//Charlotta.

Lallis - liv och leverne sa...

Haha, men den var SNYGG!!:)
Kram Lallis

Leena sa...

Jättesnygg klänning, den gillar jag!

Lisa sa...

Haha! Precis den spanade jag också in. Tur att jag inte köpte den då!