måndag 3 november 2008

Tema USA


Pa sondag morgon bar det av till USA for min del. Det ar inte direkt en shopping resa utan en tva veckor lang jobb resa. Men eftersom jag ska klara mig utan familjen sa lange, och da framfor allt barnen (Henrik kan jag nog klara mig utan i tva veckor ; -)), och spendera hela helgen i Houston med omnejd sa tanker jag unna mig att shoppa lite. Bara lite! Och jag tanker koncentrera mig pa mobel- och inredningsaffarer. Sa denna vecka ska jag tipsa om dom jag lyckas hitta via internet. Tar hemskt garna emot tips pa bra affarer som ni kanner till. Speciellt i och runt Houston.
Ikvall hittade jag mobler och vilda julstrumporna pa Nieman Marcus (skulle vilja ha ett par av barstolarna).
En av mina absoluta favorit affarer i USA ar Anthropologie som har en mysig blandning av klader och saker till hemmet, allt i en lite shabby chic stil. Butikerna ar sa mysiga, hemsidan ar tyvarr sadar nar det galler inredningssidan men jag lovar att butikerna ar val varda ett besok, kolla aven in kladerna pa hemsidan - saa snygga.

6 kommentarer:

ColonialEast sa...

Vad kul med USA!
Ska dit själv om två veckor. Till New York. Längtar verkligen (fast jag knappt haft tid att tänka på det). Kan ju inte Huoston direkt så det är svårt att tipsa. Kedjebutikerna som Pottery Barn osv har du nog redan koll på. Hittar du någon ny kul butik som kanske finns i New York så får du jättegärna tipsa mig :-)

Vimsingen sa...

Bodde i NY för 10 år sedan. USA är så fantastiskt för shopping. Lite avis:)

/Vimsingen

Leena sa...

Halloj!

Alltså, jag bara funderar på hur du knökar igenom möblerna i tullen. För att inte tala om hur får du ner dem i resväskan...?

:-)

Leena

Nettan sa...

Antrophologie är min absoluta favvo oxå! Bara atmosfären i butikerna ä såå härlig! Du känner säkert till de där vanliga kedjorna William sonoma, crate and barrel, restoration hardwere, smith & Hawken, Pottery barn, Gallery Z, Bath and body works,..kan finnas ett och annat på Target ibland..och glöm för guds skull inte outletsen som homegods, TJ Max och Marshalls!! Ha en riktigt trevlig resa! (oxå lite avis!!);-)
Kram Nettan

Helena sa...

Oj sa manga nya tips du hade Nettan. Tusen tack! Har aldrig sett Smith & Hawken, Gallery Z, Bath & body works eller Target. Ska genast kolla deras hemsidor.
Det lar bli fullt i resvaskan Leena, och det far bli stora vaskan!!! Om jag bestammer mig for nat stort/mobler far jag nog frakta hem det. Det kan vara vart det fortfarande (inte som for ett ar sen dock) med tanke pa utbudet. Det jag stoppar i vaskan hoppas jag att tullen inte hittar. Tydligen far man ju inte ta med varor over ett visst belopp fran USA in till Europa. Kommer inte ihag beloppet nu men det ar inte mycket.

Anonym sa...

Hejhej Helena, imponerande och spännande att följa bloggandet och drömhusets födelse. Vi ser fram emot att se skapelsen i verkligheten. Mvh /Jeanette & Nicklas