fredag 7 november 2008

Äntligen fredag...


...och jag är trött som en gnu, veckan har varit minst sagt slitig (ursäkta de lite småtrista inläggen;-). Nu ska jag ta ett glas vin, äta gott och lyssna på musik. Har ni upptäckt Spotify? Skitbra, vi har gratisversionen och det är bara något enstaka reklamavbrott som är väldigt kort (än så länge) ökar de reklamen är tjänsten så bra så det är absolut värt 99 spänn i månden. Nej nu kokar pastavattnet, det blir en gammal kär favorit till middag!

4 kommentarer:

Mamma-Mu sa...

Ja trött som en gnu är väl bara förnamnet.... *ler*
Men det är fredag... Tyvärr jobbar min man även lördagar så det blir heltidsmamma imorgon oxå....

Njut av fredagen för det kommer i alla fall jag göra!

Kram Mimmi

Från koja till slott sa...

Haha, här är en gnu till! Pappa och sambon målar, men jag är helt färdig! Ska börja med maten nu, det enda jag orkar med! Nya tag imorgon! Hoppas du får en skön fredagskväll!
Kramar Pernilla

Charlottas Hemmaplaner sa...

Trött som ett gnu... Vilket bra uttryck. Precis sådär känner jag mig också!!! Härligt med fredag. Ingen dålig middag du fixade idag. Själv var jag så trött så det blev en riktig gnu-middag till barnen (pasta med sås från en tetrapack) För mig och maken blev det ost och vin. Nu skall jag bara slöa framför teven.
Trevlig helg!
//Charlotta.

Mamma-Mu sa...

Vad roligt att du nämner att ni inte har hunnit med att gifta er... Jag å Mannen tog den långa versionen på 5 minuter för 3 år sedan i ett kommunalhus... Å då var det en dikt på 3 minuter... *skrattar*
Jag fick någon form av nojja när minstingen föddes och ville ha alla papper i ordning rent juridiskt och blev rekomenderade att gifta oss... Har dock lovat Mannen ett "riktigt" bröllop.. Å ska jag tänka ekonomiskt så är ju ringen redan betald... *ler*
Tänkte på uttrycket "trött som en gnu"... Brukar jag oxå säga... *ler*
Ha en bra fredagkväll!
Kram Mimmi