tisdag 16 september 2008

Klassiskt Höganäs blir det nog...
Usch man känner sig rätt tråkig, men det blir ett klassiskt terracottafärgat klinker från Höganäs (underst). Inte ens det vackra handslagna golvtegler från Qvesarum (mitten) vågade vi oss på. Man tröttnar nog på vickande stolar och islagna tår. Men om/när vi bygger ett växthus ska jag banne mig ha ett sån´t golv. Fired earth har också snygga terracottagolv men de var svindyra (överst).

2 kommentarer:

Leena sa...

Halloj Malin!
Oj, vad jag skrattade när jag läste din kommentar hos mig i går - så himla kulig du är!

Vad gäller era golvplattor tror jag inte alls att ni kommer att ångra den vackra klinkern från Q. Och vad då några islagna tår!? Bättre det än att varje gång ni tittar på golvet få ett slag i själen, av ånger över att ni inte valde det härliga, somriga golvet. Det finns mjuka tassar man kan sätta under tunna stolsben om det skulle bli lite rickigt. Dessutom är rickigt charmigt. Och ni ska väl inte bo där permanent, eller? Då kan ni ju spjäla upp tårna mellan besöken;-)

Ha en förträfflig tisdag!

Leena

Anna B sa...

Hej Malin!
Vi har Q:s klinkers i köket.Våra golvläggare fnyste eftersom det var så ojämnt.
Vi har inte stört oss på att ngt vickar, och golvet är jättesnyggt. Men: det kräver underhåll med starka kemikalier för att inte röddamma och det är rätt bökigt. Så hade jag valt golv i min sommarstuga hade jag gått på Höganäs alla gånger. En vän till mig som bor i Skillinge använde skivade tegelstenar som klinkers. Det var nog det vackraste jag sett, om man nu inte är rädd för vickande ;-)