onsdag 3 september 2008

Helenas Husval

Ungefar sa har ska vart semesterstalle se ut nar det ar fardigt om det blir som vi och arkitekten tankt. Vi bytte hus, stil och leverantor flera ganger innan vi fastnade for detta. En riktig svensk drom! Ja, det ska vara rott med vita knutar och taket tegelrott. Det har min man bestamt! Han tycker vi som utlandsboende maste ha nagot riktigt svenskt nar vi ar hemma. Kor for det da. Aven om jag sjalv nog egentligen skulle vilja ha det svartmalat med vitt foder och alu-zink tak. Kanske nasta gang?

Att hitta byggare var inte det lattaste. Hogkonjunktur och allmant hog byggefterfragan under hela 2007 gjorde att det tog sin tid, men nu ar vi mycket nojda med honom vi jobbar med.

Senaste nyheterna fran "bygget" ar att grunden ar fardig. Tyvarr har vi inte fatt se bilder annu, men de kommer. Ska bli spannande att fa se. Vecka 39, om tre veckor, ska huset levereras ar det sagt, som ett "IKEA-flatpack". Sen gar det tydligen fort tills huset ar "regn-sakert". I februari 2009 kan vi kanske flytta in. Vi far nog flyga hem ett par ganger under byggets gang och titta till.

1 kommentar:

Anna sa...

Vilket fantastiskt drömhus!!! Fastän att det blir rött:)!!!