måndag 6 oktober 2008

American Barn Star


Anda sedan jag sag en san har stjarna for forsta gangen hemma hos en kompis (tillika min storsta inspirationskalla nar det galler inredning) har jag velat kopa en. Nu har jag antligen ett perfekt stalle att satta upp den pa sa nu ar det dags att inforskaffa en. Stjarnan ska sitta pa en av kortvaggarna i storstugan. Dar ar det oppet upp i nock och kommer finnas gott om plats till en stor stjarna - 1 meter i diameter ca. Nu galler det bara att hitta ratt stjarna och det ar inte sa latt! Den maste vara gammal och genuin i nan fin farg som pa bilderna, jag vill inte ha nan nytillverkad. Har precis skickat lite bilder till en snall kollega i USA som lovat leta efter en pa en marknad nu i borjan av Oktober. Jag haller tummarna!
Ser ocksa fram emot besok fran min stora inspirationskalla om ett par veckor. Det blir sakert lite galen inrednings-shopping for henne har da. Sist vandrade hon hem fran stan med sin 4-manaders bebis i vagnen och med ett par gardinstanger pa axlarna, dom var ju pa rea ;-)!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm, detta med en 1 meters avdankad rostig stjarna mitt i rummet far vi nog ta och diskutera lite mera.
Halsn fran din man (som laser vad du skriver ibland)

Charlottas hemmaplaner sa...

Stjärnorna är verkligen jättevackra!!!! Skulle också vilja ha en sådan på väggen. Synd att de inte finns något liknande här hemma - eller finns det det?
Ha det så bra!
//Charlotta.

Anonym sa...

Hej Helena!

Min stjärna (numera har jag två, men jag menar den du sett) är faktiskt nytillverkad, men av gammalt plåttak med rätt patina. Se till att du får en som är i delar när du köper den, annars kan den bli dyr och jobbig att frakta! Och så får du visst köra lite övertalning därhemma först, ser jag:-)
Kramis Elin

Helena sa...

Hej Charlotta! Jag tror det ar svart att fa tag pa hemma. Jag letar pa internet och tror det ar lattast att fa tag i i USA. Ebay eller direkt fran olika hemsidor.
Halsningar Helena
Hej Elin! Tack for tipset om att kopa en som ar i delar. Det ska jag leta efter.
Kram

Ludvigsdal sa...

Älskar dom! Precis hemkommen från Usa och köpt 2 barnstars bla! så längtar efter att få sätta upp dem