måndag 27 oktober 2008

Uppdatering fran bygget - Dagens bilder



















Idag var det Magnus (Malins blivande!) tur att aka ut till tomterna for att traffa byggaren och planera deras husbygge. Tidplanen later lovande tycker jag, om ett par veckor kanske Malin kan borja uppdatera bloggen med blider pa deras grund. Jag hoppas i alla fall att vi kan vara dar ute samtidigt nasta sommar!
Och sa fick vi uppdatering med bilder fran vart hus ocksa. Nu har dom lagt isolering i vaggarna, och en andra gang i taket eftersom det kom for lite isolering med husleveransen (men det loste dom fint). Tycker det ser misstanksamt stadat ut i Storstugan - ska ni ha fest eller? Andra bilden ar fran sovlangan och nu kan vi tydligt se hur stora (eller sma) rummen dar kommer bli. Dar ska vi ha lekrum/gastrum, sovrum till barnen, badrum, arbetsrum och vart sovrum. Och dessutom tva sovloft - ett ovanfor lekrummet och ett ovanfor badrummet.
Om ni tycker det ser lite konstigt ut med den stora stenen utanfor verandan sa tycker vi det ocksa, den skulle nog sprangts bort till viss del. Hoppas pa att i alla fall barnen kommer gilla att klattra dar, och vi har ju anda jattefin utsikt fran bade verandan och terrassen. Ja ja vi far se hur det gar med stenen. Efter att ha sprangt bort 600 kubikmeter sten pa tomten redan, sa att huset fick ligga dar det ligger, sa kanns det tufft att borja spranga igen.
Sist men inte minst en bild pa mina fina fonster som jag ar sa glad for. Tack byggaren for tipset! Och tack till Magnus for uppdateringen!

3 kommentarer:

Malin Winbladh sa...

jag tycker det är fint med stenen, det känns som naturen kommer nära huset.
Hälsningar
/Malin

ColonialEast sa...

Vad kul att se lite bilder inifrån. Ser jättefint ut!

Vimsingen sa...

Himmel, vad det går fort framåt! Tack för tips om funkisboken. Den är beställd! Kul med någon annan som också gillar funkisstilen!
/Vimsingen