tisdag 28 oktober 2008

Utmanade


Vi har blivt utmanade och ska berätta 7 saker om oss själva. Malin får berätta tre, Helena tre och så får vi ta en gemensam. Sedan får vi se om vi hittar sju att skicka vidare till ;-)


1) Malin - Jag har en svaghet för vinägerchips, så Helena måste alltid köpa med sig sådana från London när hon kommer på besök.2) Malin - Varje gång jag får en baby tänker jag hua, aldrig mer. men efter 5-6 år blir jag sugen igen. Därför har jag 4 barn med 18 år mellan yngsta och äldsta. Näst gång är jag nog för gammal;-)


3) Malin - Jag har en dold talang i att anordna staffettert till barnkalas, på den här sidan finns många tips http://www.lekarkivet.se/lek_temp.php?pageid=1&kat=st


4) Helena - Traffade nyligen Joan Collins (med ung akta man) pa Selfridges varuhus i London. Vi var bada dar pa "personal shopping" (femarig brollopspresent fran min man) - men sa klart med helt olika budget - Joan kopte ett par ursnygga silvriga Jimmy Choo skor som hon skulle anvanda vid nagot "red carpet event"! Sjalv kopte jag som vanligt anvandbara bekvama klader for jobb och hemma. Men dom var ju fina. Sa trist man ar!


5) Helena - Jag ar fodd och uppvuxen i Vellinge. Har bott i Lund, Malmo och Stockholm. Bor och arbetar sedan sju ar tillbaka i London.


6) Helena - Ar allvarligt beroende av kaffe. Har nyligen borjat "vaga upp" mitt kaffedrickande med en kopp gront te om dagen. Gor det nagon skillnad?


7) Malin och Helena - Vi lärde känna varandra sommaren 1996 när Helena och Henrik kom och seglade med Malin och Magnus.


Vi utmanar:
...

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Hehe där var ju en hel del man inte visste.. Tex att du Helena har bott i både Vellinge och Lund. Som jag fast tvärtom.. Jag bor i Höllviken (Vellinge kommun) men är från Lund från början..
Tack för att ni tog er tid!

♥ Mitt vita hus ♥ sa...

hej hej tack för utmaningen.. den är redan gjord i ett tidigare inlägg;) kolla bloggen min:)
Lycka till med era fina sommarhus..
kram M

Tinnar och torn sa...

Kul att läsa lite om er. Måste säga vilken härlig solsäng i förra inlägget. Sen ser det jättefint ut i huset/husen nu. När är det beräknat färdigt? Kram Petronella

Anonym sa...

Malin, såg häromdagen i en annons att Estrella (tror jag det var) nu säljer vinägerchips i Sverige. Har inte smakat dem, men noterade det eftersom jag också är en fan! Kram Elin (som var hos dig på brunch med Helena för 2-3 år sedan)

Malin sa...

Hej Elin,
ja de fanns plötsligt för två helger sedan men de är redan slut i hela Stockholmsområdet...Våra grannar som var i Karlstad förra helgen har nu köpt upp ett lager till oss!
Hälsningar
/Malin