måndag 20 oktober 2008

Uppdatering fran bygget - forsta bilden pa glasverandan


Antligen har jag sett vart hus med egna ogon, och det var fantastiskt att se! Och det var en kul overraskning att glas-verandan ocksa kommit upp, den hade vi inte sett bilder pa innan. Har ser ni ena langan av huset med verandan, verandan i narbild och var utsikt fran storstugan genom verandan och bort mot Malins tomt. Vi ser fram emot nar deras hus ocksa star fardigt och vi kan se det fran vart!

7 kommentarer:

Pernilla sa...

Hejsan! Tack så mycket för hjälpen med länkning, fungerar nu! Nja, gift med en snickare är jag inte, vi är "bara" förlovade än så länge! =) Men det är både bra och dåligt. Ibland tycker han väl att mina ideér innebär lite väl mycket jobb, han vet ju hur det är liksom. Det kan vara lite negativt ibland, men för det mesta är det kanon! Gud vilket fint hus ni bygger, ska bli skoj att följa! Blev glad att du tittade in hos mig!
Kram Pernilla

Malin sa...

Hej Helena och Henrik,
vad fint, nu ser man mycket bättre rummen än när jag var där för då var allt inbakat i plast eftersom inte taken var lagda. Min feber och förkylning håller i sig:-( men övriga mår bra.
Vi hörs
Kramar
/Malin

Helena sa...

Usch ar du fortfarande dalig. Hjalpte inte din goda gryta?! Hoppas du blir battre snart.
//Helena

Anonym sa...

Hjälp vad fint det ser ut - glasverandan var en nyhet för mig och den ser helt underbar ut!! Kanske får jag se fler bilder i morgon?! Kram Elin

Malin sa...

Inget kan stoppa den kinesiska grytans väg till dina smaklökar, en riktigt killer, rekomenderas varmt
/Malin

Viveka på Humlebacken sa...

Oj vad fint det blir!!!

Marie sa...

Snygga fönster!!!