torsdag 30 oktober 2008

Favoritformgivare - del 7

Tillbaka hem men vi delar äran av denna gigant med Österrike. I vårt område är inte frågan om man har en Josef Frankkretong i vardagsrumsförnstret utan vilken? Och visst har även vi fallit för han otroliga organiska mönster som ritades samtidigt som våra hus byggdes. Vårt val föll på Aralia men jag måste säga att jag tycker att det är hugget som stucket, de är fantastiska allihop. Såg ni förresten i Mamma Mia filmen när Meryl Streep går och sjunger om hur svårt det är att få det hela gå ihop och alla lakan (eller om det ska föreställa dukar) i tvätten är tyger från Svenskt tenn, inte konstigt om det är lite skralt i kassan. Jag tänkte säga att sedna har vi inget mer från denna exklusiva butik efter att vi spacklade över våra älskade tapet Söndagsmorgon vid tillbyggnaden. Men när jag står här ser jag vår taklampa som är som ett litet fyrverkeri (jag tror den ritades till Wennergrenscenter som hursomhelst har en helt fantstiskt inredd konferensvåning) och så fick vi en Vänskapsknuten av Magnus klass på sommaravslutningen. Tack så mycket,den lyser upp vår öpnna spis så fint nu i höstmörkret. Bilderna har jag tagit från Svenskt tenns hemsida. För dig som inte drabbats av finanskrisen kan jag upplysa om att de öppnat webshop, själv tänker jag hålla mig därifrån ett par år.

2 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Frank har ju också ritat 5 underbara hus i Falsterbo. Kan rekommendera ett besök.. man får ju inte gå in, men man kan stå och beundra från gatan.

Helena sa...

Tror jag har sett nagot av dom for lange sedan. Ar det ner mot golfbanan? Det ar sa mysigt dar nere! Fantastiskt pa sommaren. Kan tanka mig att ni har fina somrar pa stranden.
Helena