torsdag 2 oktober 2008

Liggande trapanel

Antligen ett enkelt beslut! Det blir liggande vitmalad trapanel i nastan hela huset. Vi tycker det blir bade enkelt och mysigt - och harlig sommarhuskansla. Fast vi kunde inte undvika lite inspiration fran London, som nu blir mer och mer 'hemma' for varje ar som gar, sa barnens rum ska fa en jattefin tapet med London-bussar pa ena vaggen och i badrummet ska vi kombinera panel och kakel. Det blir raspont och ganska breda brador sa forhoppningsvis blir det som pa oversta bilden. Vad tror ni, ar det dumt att ha raspont i alla rum?
Jag gillar vaningssangen sa mycket och skulle garna kopa den till barnens rum om det gick, den ar fran Pottery Barn Kids men tyvarr levererar dom inte i Europa. Fick tips om att anvanda ett "forwarding company". Da levereras bestallningen till ett foretag som sedan tar hand om att skeppa moblerna till Sverige. Kanske kan vara vart om det ar mycket man vill kopa fran USA eller nan annanstans och har problem med leverans. Jag ska kolla upp det och aterkomma.

Nej, nu ringer mina tjejkompisar fran sverige pa dorren for ett besok under helgen. Ska bli sa kul, sa hej svejs.

3 kommentarer:

Leena sa...

Halloj!

Vi ska också ha vitmålad panel nästan överallt, trots att det är ett permanentboende. Fast jag ska kolla på alternativ till råsponten. Vi hade nämligen det i några rum i vårt förra hus och min erfarenhet är att det dels samlar massor av damm...om nu spindelväv kan kallas damm..., dels är svårt att torka av.
Men det är ju så himla vackert:-)

Ha en bra helg!

Leena

Anonym sa...

Supersnyggt med råspont och alla andra typer av träpanel - tänk bara på att träet torkar, rör sig och framförallt krymper, så springorna mellan brädorna oftast blir större med tiden. Man bör helst måla brädorna innan man sätter upp dem, i vart fall på kortsidorna, så att man inte får fula träfärgade mellanrum mellan det vita. Svårt att fylla i i efterhand, om man säger så... Ses snart!! Kram Elin

Anonym sa...

Glömde säga att sängen är underbar!! Och mycket bra tips med forwarding companies, man kanske kan addera lite på er beställning om den blir av... Ilva hade tidigare en liknande säng (dock vaniljfärgad så att man skulle behöva måla om den) men jag hittar den inte längre på hemsidan, tyvärr. Kram igen, Elin